ACC Akademia College (Δερύνεια)

Αποστολή και Εκπαιδευτική Φιλοσοφία

Το Όραμά μας

Όραμά μας είναι να γίνουμε ένα αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών σπουδών το οποίο, συνδυάζοντας θεωρία και πράξη, θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις κατάλληλες επαγγελματικές προοπτικές σταδιοδρομίας των σπουδαστών και αποφοίτων του. Για την επίτευξη του οράματός μας συνεργαζόμαστε στενά με την τοπική κοινωνία για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς και να συμβάλλουμε σε ένα αειφόρο τουριστικό προϊόν με ανταγωνιστικό ανθρώπινο δυναμικό.

Η Αποστολή μας

Ως φορέας δια βίου μάθησης, η αποστολή μας είναι:
 • Να προσφέρουμε στους αποφοίτους μας το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και να αναπτύξουμε τις δεξιότητές τους έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μεταβαλλόμενης τουριστικής βιομηχανίας και να αποτελέσουμε τη βάση για την περαιτέρω επιμόρφωσή τους.
 • Να αποκτήσουν οι εργαζόμενοι του τομέα διοίκησης επιχειρήσεων και φιλοξενίας τα απαραίτητα προσόντα για:
  1. Να διασφαλίσουν την εργασία τους
  2. Να αποκτήσουν επιπλέον προσόντα
  3. Να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους σε ανώτερες θέσεις
 • Να παρέχουμε τις ανώτερες ποιοτικά εξειδικευμένες δεξιότητες και εκπαίδευση για να εμπνεύσουμε, να ενδυναμώσουμε και να αναπτύξουμε τα άτομα που έχουν πάθος και αφοσίωση στο να γίνουν επαγγελματίες, επικεφαλής και επιθυμούν να καινοτομήσουν στο τομέα τους.

Στο ACC Akademia College πιστεύουμε στην προσφορά εμφανούς γνώσης και δεξιοτήτων και προσφέρουμε:
 • Εμπειρίες μάθησης που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης και έχουν άμεση εφαρμογή
 • Δια βίου μάθηση σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον

Ο συνδυασμός γνώσης (θεωρίας), δεξιοτήτων (πρακτικής) και διορατικότητας (κατανόησης) τροφοδοτεί ουσιαστικά την επιθυμία για συνεχή μάθηση, η οποία με τη σειρά της συντελεί σε μια πιο πλούσια προσωπική και επαγγελματική ζωή που είναι συνάμα πιο επιτυχημένη και ικανοποιητική.

Προγράμματα Σπουδών/ Διάρκεια (Γενικές Πληροφορίες):

Για να δείτε τα Αξιολογημένα / Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών πατήστε εδώ και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το όνομα της Σχολής στη στήλη που φέρει την ονομασία: «Ίδρυμα».

Κρατική και Ευρωπαϊκή Αναγνώριση

Το ACC Akademia College έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί επιτυχώς από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Κύπρου (ΔΙΠΑΕ) λαμβάνοντας πιστοποίηση η οποία ξεκίνησε από το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019/2020.

Ο Φορέας ΔΙΠΑΕ λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα και τις οδηγίες που παρέχονται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Διασφάλισης Ποιότητας (ENQA) που αποτελεί ορόσημο για τα ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο.

Διεθνείς Συνεργασίες και Συμμετοχές

Το ACC Akademia College έχει καθιερώσει μια σειρά από βασικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο με κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα, εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και ξενοδοχείων. Αυτές οι συνεργασίες είναι ζωτικής σημασίας που βοηθούν το Κολέγιο να επιτύχει τους στρατηγικούς του στόχους και να ενδυναμώσει το ακαδημαϊκό του προφίλ σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Οικονομική Ενίσχυση

Tο ACC Akademia College προσφέρει τα παρακάτω πακέτα στήριξης:
 • Υποτροφίες & Βραβεία Σπουδών
 • Μειώσεις & Εκπτώσεις
 • Κρατική επιχορήγηση για δίδακτρα ή/και επιδόματα σε σπουδαστές. Παρέχεται δυνατότητα καθοδήγησης για την εκάστοτε αίτηση.

Υπηρεσίες για τους σπουδαστές

Το ACC Akademia College στοχεύει στην παροχή στήριξης σε σπουδαστές και αποφοίτους. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους σπουδαστές μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
 • Προσωπική Στήριξη
 • Ακαδημαϊκή Στήριξη
 • Οικονομική Ενίσχυση Σπουδαστών
 • Υπηρεσίες Αναπηρίας
 • Κινητικότητα Σπουδαστών/Erasmus +
 • Γραφείο Σταδιοδρομίας Σπουδαστών & Προσωπικής Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Εγκαταστάσεις

Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου του κολεγίου, σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, σχεδιασμένη να παρέχει στους σπουδαστές έναν άνετο και καλά εξοπλισμένο χώρο, ικανό να ανταποκριθεί στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές απαιτήσεις του διδακτικού προσωπικού και των σπουδαστών. Η βιβλιοθήκη περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό διδακτικού και μη διδακτικού υλικού, όπως βιβλία, επιστημονικές εφημερίδες, περιοδικά, κασέτες και CD. Παρέχει σύνδεση με το Διαδίκτυο, φωτοτυπικό μηχάνημα και σαρωτή (σκάνερ). Οι σπουδαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα της βιβλιοθήκης και σε διαδικτυακές πλατφόρμες επιστημονικών εφημερίδων.

Εργαστήριο Υπολογιστών

Το εργαστήριο υπολογιστών βρίσκεται στο ισόγειο και είναι διαθέσιμο για τους σπουδαστές, από Δευτέρα έως Παρασκευή, προκειμένου να τους παρέχει πλήρη βοήθεια στα μαθήματά τους και για στην ολοκλήρωση της κάθε απαιτούμενης εργασίας

Καφετέρια

Η καφετέρια βρίσκεται στο ισόγειο στην κύρια είσοδο και είναι διαθέσιμη σε όλους τους σπουδαστές και το προσωπικό για πρωινό, ένα γρήγορο σνακ ανάμεσα στα μαθήματα, το μεσημεριανό γεύμα ή απλά για συνάντηση, χαλάρωση και κοινωνικοποίηση σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Αθλητικό Κέντρο

Το ACC Akademia College συνεργάζεται με τον τοπικό αθλητικό σύλλογο. Οι σπουδαστές μας μπορούν να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, που περιλαμβάνουν την ακαδημία ποδοσφαίρου και βόλεϊ, όπως και τον όμιλο μπιλιάρδου. Επίσης συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της περιοχής, προσφέροντας ειδικές τιμές για τους σπουδαστές μας.

Eπικοινωνία

CC Akademia College
Λεωφόρος Ελευθερίας 116,
Δερύνεια 5380
ΤΘ 36118, Δερύνεια 5386
ΚΥΠΡΟΣ
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Iστοσελίδα: www.akc.ac.cy