Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (Λευκωσία)

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) ιδρύθηκε το 1976 με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ως Δημόσιο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης και αποτελεί το διεθνές σκέλος του Κέντρου Παραγωγικότητας Κύπρου που είναι τμήμα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΥΕΠΚΑ). To ΜΙΔ είναι η πρώτη Σχολή Διοίκησης στην Κύπρο.

Με βάση την Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου με αρ.75.439 της 10ης Ιουλίου 2013 το ΜΙΔ αναγνωρίστηκε ως Δημόσια Σχολή Tριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και υπάγεται στο ΥΕΠΚΑ σύμφωνα με τις πρόνοιες των Άρθρων 1 έως 13 των περί Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νόμων του 1996 έως 2013.

Το ΜΙΔ προσφέρει ποιοτική διευθυντική επιμόρφωση μέσω δύο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, του βραδινού μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων πλήρους φοίτησης (Master in Business Administration) και του βραδινού μεταπτυχιακού προγράμματος Διεύθυνσης και Δημόσιας Διοίκησης μερικής φοίτησης (Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως επικοινωνούν με τον κ. Κυπριανό (Άκη) Νικολαΐδη, Προϊστάμενο ΜΙΔ.

Επικοινωνία

Λεωφ. Καλλιπόλεως 77,
2100 Λευκωσία

Τηλ.: 22 806117/106,
Φαξ.: 22 376872
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://www.mim.ac.cy